WordPress website laten maken

We hebben al ruim 10 jaar ervaring in het maken van WordPress websites. Waarom WordPress? Het is het grootste open source platform, je kan er elk type website mee maken (zakelijk, blog, webwinkel, vacaturesite etc.). Het bevat ontelbare gratis en betaalde plugins om snel tot je doel te komen. Daarnaast is het eenvoudig te beheren en bij te werken. 

Wordpress website PUNT personeelsdiensten

SEO vriendelijk

Door gebruik te maken van de plugin Yoast is je website vrij eenvoudig vindbaar te maken via Google (search engine optimization)

Gebruiksvriendelijk

Eenvoudige website-editor om de site snel aan te passen zonder gebruik van code, daarnaast zijn er ontelbare gratis plugins voor je site

Goed beveiligd

Omdat WordPress constant in ontwikkeling is worden bij elke update ook weer nieuwe veiligheidsrisico's uitgesloten

Onze WordPress websites

Merubrands website

De website van MeruBrands is een beknopte productwebsite van de succesvolle merken LifeGoods, KitchenBrothers en TravelMore. Door middel van een strakke geanimeerde infographic is de werkwijze van MeruBrands gevisualiseerd.  Daarnaast biedt het de mogelijkheid om vacatures aan te bieden voor interne functies en kan hier via de site direct op gesolliciteerd worden. Een hele nuttige functie voor een hard groeiend bedrijf zoals MeruBrands.

Bezoek de website >

Merubrands wordpress website
MeruBrands mobiele website
Fysiotherapie Rosier wordpress website
Fysiotherapie Rosier mobiele website

Fysiotherapie Rosier

Deze website heeft als doel is om de bezoeker te helpen bij het maken van een afspraak. Dit komt naar voor door een call to action. Daarnaast wordt de twijfel van de bezoeker weggenomen door de vele voordelen en de mooie reviews. Fysiotherapie Rosier is een van de bekendere praktijken in Maastricht. Met 2 locaties en veel specialisten in huis kan je hier terecht voor vrijwel alle diensten. 

Bezoek de website >

Mezzaluna

Mezzaluna is een Italiaans restaurant in Gulpen, we hebben de authentieke Italiaanse uitstraling vormgegeven door middel van een retro papier op de achtergrond overlapt door smakelijke foto’s en gemarkeerde teksten. De site heeft een eenvoudig reserveringsformulier, een menu opgebouwd uit Ontbijt, Lunch, Diner en Dessert en links naar de reviews. Het restaurant menu is eenvoudig zelf bij te werken via de CMS van WordPress.

Bezoek de website >

Mezzaluna wordpress website
Mezzaluna mobiele website

Meer websites van klanten

Klik op het logo om de website direct te bezoeken

Offerte aanvragen

Wil je een professionele WordPress-website laten maken?


Bij ons ben je aan het juiste adres! We staan klaar om een prachtige en gebruiksvriendelijke website voor jouw bedrijf of project te creëren. Met onze expertise in WordPress en zoekmachineoptimalisatie (SEO), zorgen we ervoor dat jouw website niet alleen mooi is, maar ook goed gevonden wordt in zoekmachines zoals Google.

Waarom kiezen voor een WordPress-website? WordPress is een van de meest populaire contentmanagementsystemen ter wereld en biedt talloze voordelen. Het is flexibel, schaalbaar en biedt een breed scala aan thema’s en plug-ins, waardoor je jouw website volledig kunt aanpassen aan jouw specifieke behoeften. Bovendien is WordPress zeer gebruiksvriendelijk, zodat je zonder technische kennis gemakkelijk jouw website kunt beheren en bijwerken.

Onze aanpak begint met een grondige analyse van jouw bedrijf en doelstellingen. We luisteren naar jouw wensen en vertalen deze naar een uniek webdesign dat jouw merkidentiteit weerspiegelt. Vervolgens gaan we aan de slag om jouw website tot leven te brengen met behulp van de nieuwste webtechnologieën en best practices op het gebied van SEO.

SEO is essentieel om ervoor te zorgen dat jouw website hoog scoort in zoekmachines en meer organisch verkeer aantrekt. Ons team van SEO-experts zal de juiste trefwoordenonderzoek uitvoeren en deze strategisch implementeren in de inhoud, metagegevens en technische aspecten van jouw website. We optimaliseren ook de laadsnelheid, mobiele responsiviteit en gebruikerservaring, zodat bezoekers langer op jouw website blijven en meer geneigd zijn om contact met jou op te nemen of een aankoop te doen.

Naast het ontwikkelen en optimaliseren van jouw WordPress-website, bieden we ook doorlopend onderhoud en support. We zorgen ervoor dat jouw website up-to-date blijft, beveiligd is tegen dreigingen en probleemloos blijft functioneren. Als je vragen hebt of technische hulp nodig hebt, staan onze experts altijd voor je klaar.

Dus, als je een indrukwekkende WordPress-website wilt laten maken die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook goed presteert in zoekmachines, neem dan vandaag nog contact met ons op. We helpen je graag om jouw online aanwezigheid te versterken en jouw doelen te bereiken.